Home - Kathleen Ferrier  
   
   
Blog Articles Overview
Blog Article - 31 March 2014

Joan

Beste Vrienden en Volgers,

Mijn zus Joan is op  8 maart 2014, Internationale Vrouwendag én mijn verjaardag,  overleden.

Ze was langere tijd ziek, maar dat wisten alleen de mensen uit haar directe (werk)omgeving.  Joan heeft zich niet laten tegenhouden door de ziekte. Met haar positieve levensinstelling ging ze tot het laatste moment uit van de mogelijkheden  en niet van de beperkingen.  Tot het laatste moment heeft ze gedaan wat ze belangrijk vond om te doen, in het kader van haar werk of haar brede netwerken. Tot het laatste moment deed ze dat op  háár manier : met passie en gedrevenheid, met oog voor iedereen en ieder detail, met liefde.

Ik heb haar daarin tot het laatst kunnen ondersteunen.

Inmiddels ben ik terug in Hong Kong en probeer mijn leven, nu zonder mijn zusje, vorm en inhoud te geven.

Jullie vele blijken van meeleven en betrokkenheid via Facebook, Twitter en LinkedIn, betekenen  heel veel voor mij.

Ik wil jullie allemaal daar heel, héél hartelijk voor bedanken.


print this article   |   share this article on: share this article on twitter share this article on facebook share this article on linkedin
More articles from Kathleen Ferrier
In Suriname is het altijd halfdrie. (08 January 2019)
In Suriname is het altijd halfdrie De klok op de toren van het ministerie van Financiën in Paramaribo wijst al jaar en dag halfdrie. Hij staat stil - en dat op een voorname plek in de stad: het centraal gelegen Onafhankelijkheidplein, waara...  |  read blog »
Wat zou de samenleving zijn zonder diakenen? (12 November 2018)
Voormalig Tweede Kamerlid Kathleen Ferrier sprak zaterdag 10 November jl. meer dan duizend diakenen toe op de Landelijke Diaconale Dag. In haar toespraak vertelde ze over de ervaringen die zij de afgelopen vijf jaar samen met haar partner Tjeerd de B...  |  read blog »
THE OPPOSITE OF LOVE. Contribution to Symposium organised by PThU, to celebrate 70 years World Council of Churches. (24 August 2018)
Do you know what the opposite is of love?   It is not hate, it is indifference.   Hate, at least is an emotion, indifference is not. Indifference is the lack of emotions and the absense of interest.   In my life I have lived for...  |  read blog »
Slavernij: een schande voor de mensheid, toen en nu. (17 February 2018)
    “Mooi dat mensen zich hier zo druk maken om slavernij van honderden jaren geleden, maar kijk eens naar de hedendaagse slavernij”. Aldus CDA-leider Sybrand Buma tijdens het debat van landelijke partijleiders in Amsterdam. D...  |  read blog »
Gōu Nin Kuil (17 February 2018)
Het Jaar van de Hond   Dit schrijf ik op de eerste dag van het Chinees Nieuw Jaar, het Jaar van de Hond, dat duurt tot 5 februari 2019. Nu weet ik helemaal niet of verstandig is om op de eerste dag van het nieuwe maanjaar, want het Chinese ja...  |  read blog »
home
profile
articles
contact
 
 
 
home  |   contact  |   cms  |   Huisstijl / Webdesign: DG Graphic Design © 2013-2019